Muziek is voor iedereen! Ik wil mijn liefde voor de schoonheid van muziek dolgraag overbrengen. Muziek is voor mij een enorme speelweide zonder slootjes of hekken.

Er moet licht doorheen sijpelen en een randje aan zitten en je in vervoering brengen tot in alle hemelen.

 

Inmiddels heb ik als violiste in bijna alle concertzalen in Nederland met bijna alle Nederlandse orkesten gespeeld. Mijn kamermuziek festival in Amersfoort heb ik met trots en veel vertrouwen overgedragen aan het Ragazze Quartet. Zij zwaaien sinds april 2016 de artistieke vlag over September-Me.


Pynarello

Tijd voor een nieuwe uitdaging! Mijn droom is uitgekomen met de lancering van PYNARELLO. Een toekomst-collectief, een rebellenclub met klasse en met een gezonde en gezamenlijke visie die inspringt op de behoeftes van (nieuw) publiek én uitvoerende musici. Deze musici zijn niet gebonden aan bestaande regels of verwachtingen maar voelen zich vrij om muziek te brengen op een manier die bij hen past en waar zij in geloven, zonder dirigent. Dit kan in bestaande concertzalen, want die staan er niet voor niets,  maar zeker ook daarbuiten op alternatieve locaties en festivals. Juist door de flexibiliteit in bezetting, het spelen zonder bladmuziek en dirigent zijn er avontuurlijke programma’s mogelijk op hele verschillende plekken. www.pynarello.com

Om deze droom werkelijkheid te kunnen maken heb ik de Prix Madeleine Margot gekregen, toegekend door de Société Gavigniès. Een prijs voor een uitzonderlijk musicus met uitzonderlijke plannen. Voor mij zijn mijn plannen allemaal heel vanzelfsprekend, maar ik voel me uiteraard zeer vereerd!

 

Daarnaast doe ik nog héél veel andere dingen. Zoals speciale projecten voor kindvluchtelingen, spelen in verschillende kamermuziek ensembles, spelen in het Nederlands Kamerorkest, het Aurora Orchestra in Londen en ik ben sinds de oprichting verbonden aan broedplaats/concertzaal Splendor Amsterdam.


Viool in bruikleen via het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds

'Mijn' Cuypers en ik zijn elkaar tegen gekomen via het Gemeente Museum en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Een instrument is een verlengstuk van jezelf en het is dan ook altijd maar de vraag of het klikt. Deze weerbarstige Cuypers heeft een eigenwijs karakter met een zeer heldere en aangename klank. Onze karakters tonen kleine verschillen, maar hebben ook veel overeenkomsten. We kunnen steeds beter samen overweg en gaan hand in hand een mooie toekomst tegemoet!


Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur dan vooral een mail!